Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Microsoft Ürün Hizmeti ve Alt Yapısı

01.04.2022
Microsoft Ürün Hizmeti ve Alt Yapısı

İbn Haldun Üniversitesi ve Microsoft işbirliği ile öğrencilerimize Office365 uygulamalarına ister bilgisayarınızdan, ister telefonunuzdan, ister kullanmış olduğu web tarayıcı üzerinden erişim sağlayıp kullanabilirsiniz. Microsoft Office365 uygulamalarına office.ihu.edu.tr adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

Üniversitemizin Office365 planı kapsamında tüm öğrenci, akademisyen ve personellerimiz için; Word, Excel PowerPoint, web için Outlook, 50 GB posta kutusu, Micorsoft Teams, Öğrenme Araçları, OneNote, Class Teams, Forms Sway, sınırsız bulut hizmeti, Visio; akademisyen ve personellerimize ek olarak; SharePoint, eKeşif, kurumsal video hizmeti, hak yönetimi, veri kaybı önleme hizmetlermiz mevcuttur.

Anlaşma kapsamında Office masaüstü uygulamalarını kullanıcı başına en çok beş PC’ye veya Mac’e yükleyebilirsiniz.